Gergi Tavan Modelleri Ve Fiyatları

Gergi Tavan Modelleri Ve Fiyatları

Double Uv Dijial Baskılı Gergi Tavan Modeli

Müşterilerin arz ve taleplerine göre istenen model ve ölçülerde ışıklı ya da ışıksız olarak led panel aydınlatma ürünleriyle birlikte gergi tavan dekorasyonunda hizmet sunan bir firmadır. Siz de mekanlarınıza farklı bir aura katmak için firmaların internet sayfalarıyla iletişim kurarak evinizin aurasını değiştirecek olan ışıklı ya da ışıksız gergi tavan sistemlerine kavuşabilirsiniz.

Transparan Gergi Tavan (Işık Doku)

Her alanda istediğiniz ebatlarda uygulanabilen bir modeldir. Double UV Dijital Baskılı gergi tavan modelinde, isteğe göre seçilen resim ve motif desenleri tavanlara gergi şeklinde uygulanır. Yanı sıra müşterilerin isteğine göre işletme logosu, firma amblemi veya isim içeren gergi tavan sistemleri üretilebilmektedir.

Lake Gergi Tavan

Şekillendirilmiş şık alüminyum kasaların ardında soft stillerde yapılan tavan aydınlatma sistemleriyle birlikte tasarlanmaktadır.

Portatif Gergi Tavan

Yine şık alüminyum kasalarla oluşturulan bu tavan sistemi, arzu edilen renkteki lake tavan kaplamalarıyla meydana getirilmektedir.

Gergi Tavan Fiyatları Yüksek Maliyetli midir?

Normal koşullarda ev, iş yeri ya da işletmelerinize gergi tavan sistemleri yerleştirilebilmesi için minimum 15 cm derinliğinde havuzlar tasarlanması gerekmektedir. Oysaki portatif gergi tavan modellerini seçtiğinizde mekanlarınıza minimum süreçte ve kolaylıkla asılabilen portatif gergi tavan uygulamalarını yaptırabilirsiniz. Portatif gergi tavan modelleri arzuya göre farklı tasarım ve ölçülerde hazırlanabilmektedir. Yüksekliği 9 cm derinliğinde olduğundan mekanlarınıza yükseklik hacmi kaybettirmez. Gergi Tavan Modelleri Ve Fiyatları, oldukça ekonomik ücretlendirmelerle uygulanabilmektedir. Gergi tavan fiyatları; mekanın tavan genişliği, kullanılacak olan doku hammaddesi, desen ve baskı türevine göre ayrıca montaj, yapım süresi, işçilik kalitesi ve uygulanan tekniğin gerektirdiği süreçle ilgili olarak belirlenir.