Bacak Uzatma Ameliyatı Maliyeti -Leg Lengthening Surgery Cost

Bacak Uzatma Ameliyatı Maliyeti -Leg Lengthening Surgery Cost

Bacak Uzatma Ameliyatı Yapılışı

Genetik kökenli veya çocukluk dönemlerinde geçirilen çeşitli hastalıklar sonucunda boyun kısa kalması bacak uzatma ameliyatı yapılır. Bacak uzatma ameliyatı şu durumlarda yapılır. Bacak uzatma ameliyatı maliyeti -leg lengthening surgery cost hakkında bilgi almak isteyen kişiler adresimize göz atabilir.

  • Toplumda cücelik olarak isimlendirilen boyun aşırı kısa olduğu durumlarda
  • Boyun uzamasını etkileyen bazı çocukluktan kalan hastalıklarda
  • Hormonal ve beslenme bozukluğu olan hastalara
  • Bazı böbrek hastalarına
  • Sonradan meydana gelen kaza sonucunda ayağın orantısız olma durumunda

Bacak uzatma ameliyatı yukarıda saydığımız nedenler ile olmaktadır. Bacak uzatma ameliyatı maliyeti -leg lengthening surgery cost hastaya uygulanacak yöntemin bacağa cm olarak uygulanan kemiğin doldurulmasına göre değişkenlik gösterir.

Bacak Uzatma Ameliyatını Herkes Olabilir mi?

Bacak uzatma ameliyatı çeşitli kaza sonucunda ya da genetik olarak bir engel bulunma durumunda bacakların tekinin diğerine göre kısa olduğu durumlarda yapılan ortopedik cerrahi operasyonudur. Açık ve kapalı özel aparatla yapılıyor. Kişinin kasları ve sinirlerinin esnek olma durumunda daha fazla uzama sağlanabilir. Operasyon uygulanacak bacağın kemiğin enlemesine kesilerek kesilen bir boşluk oluşturulur. Bu boşluğa takılan özel demir kemikte oluşan boşluğun doku kazanarak boşluğun kemik olarak doldurulmasını sağlar. Bacak uzaması kişiden kişiye değişmektedir. Bacak uzatma ameliyatı maliyeti -leg lengthening surgery cost türüne ve uygulanan tekniğe göre değişmektedir. Bacak uzatma ameliyatını herkes olabilir. Fakat bacak uzatma ameliyatını olacak kişinin değerlerinin ameliyata uygun olması gerekiyor. Bacak uzatma operasyonu kısa boylu ya da bacak ölçüsü eşit olmayan kişilere uygulanan yöntemdir.